Bemutatkozás

Farkas Zsolt
Tisztelt Látogató!


Farkas Zsolt az Unio-Plasztik Kft ügyvezetője és tulajdonosa vagyok.
Cégem ipari csomagolóanyag nagykereskedelemmel foglalkozik.

Sajnos egy komolyabb autóbaleset miatt több éve nem igazán tudtam foglalkozni cégem tevékenységével. Éppen ezért jelenleg csak két vállalat beszállítója vagyok, az egyik egy Gyógyszergyár, a másik egy Autóalkatrészgyár. Úgy gondolom, mindkét vállalattól tudok referencia levelet kérni, hiszen jó pár éve az egyedüli beszállítójuk vagyok, ha szükséges.
Egykori cégem a Mag-Pack Hungária Kft. volt, aminek a forgalma a 1,5 milliárd árbevételt is meghaladta 2010-ben, de 2012-ben végleg összeomlott.

Viszont közel két évtized áll mögöttem ebben a tevékenységben, ami alapján biztosíthatom Önt, hogy minőségi problémák nem lehetnek a termékekben.
Az árakkal kapcsolatban pedig a sokéves tapasztalatom alapján nem feltétlen jobb az árai egy nagyobb csomagolóanyag gyártónak vagy forgalmazónak, hiszen nagyobbak a költségei is, arról nem beszélve, hogy túlterheltek is. Továbbá van olyan is, amikor félvállról veszik a vevőket, éppen ezért több gyártóval is kapcsolatban állok, köztük olyannal is, akik egy családi vállalkozásként működnek és hallani sem lehet nagyon róluk. Nincs szükségük weboldalra sem, mert kapacitásuk simán ki tudják meríteni köreikkel.
Saját telephellyel és teherautókkal jelenleg nem rendelkezem, hiszen jelenleg simán ki tudom szolgálni vevőimet ezek nélkül is, rendelés leadásától számítva maximum 1 héten belül! Továbbá a költségek is jelentősen kisebbek, ami alapján a vevőimnek is kedvezőbb ajánlattal tudok szolgálni.
Szívesen elmegyek Önökhöz egy személyes találkozóra-megbeszélésre is egy időpont egyeztetés után.
Amennyiben árajánlatot szeretnének kapni, vagy tesztelni szeretnék valamelyik termékünket, kérem az alábbi elérhetőségek bármelyikén keressenek bizalommal.
Bízom abban, hogy 2021. évtől egyre több elégedett vevőt szolgálhatok ki termékeimmel.


Üdvözlettel:

Farkas Zsolt
f.zsolt[kukac]unioplasztik[pont]hu